Doe mee aan de DJ curcus van DJ DATRICZ

Binnenkort organiseert jongerencentrum De Zon in samenwerking met DJ Datricz een hele gave en complete DJ workshop.

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en droom je ervan om een echte DJ te worden?

Doe mee aan onze DJ Cursus en leer hoe je platen kunt mixen, de perfecte tracks kunt selecteren, en een geweldige performance kunt neerzetten op jouw eigen feestje!

Tijdens de cursus ga je aan de slag op professionele DJ-gear, midden in het prachtige jongerencentrum; De Zon. Je leert van een ervaren DJ en ontdekt alle geheimen van het vak.

Noah aka DATRICZ geeft jullie een lesprogramma gefocust op het live performen op de nieuwste gear. Al jaren treedt hij op in verschillende clubs, discotheken en festivals. Zo heeft hij laatst op het hardstyle festival Decibel Outdoor gestaan.

Wil jij dit nou ook kunnen? Schrijf je dan in voor deze cursus en wie weet zien we jou binnenkort hier!

Cursusdata: woensdagmiddag 9 t/m 30 oktober van 14:30 tot 16:00 uur en uitvoering/showcase op vrijdag 1 november.

Geen ervaring nodig – alleen jouw passie voor muziek en een flinke dosis enthousiasme, ook is een laptop een vereiste om mee te kunnen doen.

Geef je snel op want er is maar beperkte plek voor 6 cursisten! www.dezonbodegraven.nl/agenda

 

Informatie

Datum 16/10/2024 23/10/2024 30/10/2024 01/11/2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2024 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk