Streekmarkt

De Streekmarkt laat je kennismaken met de heerlijkste streekproducten! Wil je proeven én genieten van (h)eerlijke producten uit Bodegraven-Reeuwijk en omgeving? Dat kan tijdens de streekmarkt in Bodegraven. De Kerkstraat staat dan bomvol met diverse sfeervolle kramen. Denk daarbij aan vers gebrande noten, kostelijke kaas, ambachtelijk gebakken brood, heerlijke honing, toffe tuinplanten, fris ijs, verse biest, beestachtig lekkere boerenmelk, weelderige wijn en vers gekweekte groente en fruit. Het ‘streek’-aanbod breidt zich steeds verrassend uit. Dat wordt proeven, genieten én kopen!

Wanneer? Van april tot en met september: iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 – 16. 00 uur.

PS: Ook leuk voor kinderen, want er worden wisselende kinderactiviteiten georganiseerd. En er zijn altijd aaibare (boerderij)dieren aanwezig!

Informatie

Datum:14/09/2019

Locatie: Bodegraven

Impressie

De Streekmarkt

Contactgegevens

  • Kerkstraat
  • Bodegraven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk