In de ijssalon bereiden ze ambachtelijk ijs met smaakvolle, loeiverse melk van een op steenworp afstand gelegen boerderij en pure ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Hun ijsdraaiers zijn opgeleid in de modernste technieken en in combinatie met top-notch apparatuur creëren ze ijs in de lekkerste smaken.
Je kunt kiezen voor traditioneel vanille, pistache, aardbeien of chocolade, maar ook uit een ruim assortiment verrassende vernieuwende smaken. Wat dacht je van stroopwafelijs met (Goudse) stroopwafelkruim, tiramisu of Mercatu-cappucino? De ambachtelijke ijsmakers verleiden je graag tot het proeven van onze wisselende, bijzondere creaties.
Natuurlijk vind je hun ijs, gelato van Hollandse bodem, ook op de lunch- en dinerkaart van de coffee & bar en osteria.
Gesloten van oktober tot maart
Omdat ze alleen supervers ijs van de allerhoogste kwaliteit serveren, is de ijssalon gesloten in de herfst en winter. In Reeuwijk is het winterseizoen vooral voorbehouden aan natuurijs, om op te schaatsen. Zodra het zonnetje de buitentemperatuur weer omhoog brengt, ontwaken de ijsmakers uit hun winterslaap en vullen de de ijssalon met het lekkerste ijs dat je je kunt voorstellen.