Tentoonstelling Rembrandt

Ter gelegenheid van de 350stesterfjaar van Rembrandt van Rijn, hij is overleden op 4 oktober 1669, staat Nederland in 2019 in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Niet alleen in Middelburg, Leiden, Dordrecht, Haarlem, Enkhuizen, Hoorn, Delft, Amsterdam maar ook in Bodegraven-Reeuwijk wordt er aandacht besteed aan Rembrandt. POP-UP Galerie Marryzglaz heeft de Kerkstraat 22 in Bodegraven ingericht met een tentoonstelling met eigengemaakte kunstwerken geïnspireerd op Rembrandt.

Er is een oproep gedaan aan inwoners woonachtig in het Groene Hart met het verzoek om zich aan te melden voor deze tentoonstelling door het inzenden van een eigengemaakt kunstwerk. Er zijn 15 enthousiaste reacties ontvangen en dit werk gaat nu een plek krijgen op deze bijzondere expositie die drie maanden te zien zal zijn in de POP-UP Galerie Marryzglaz. Tijdens deze tentoonstelling zal onze eigen Bodegraafse Rembrandt Harmenszoon van Rijn, Harmen Kooistra, niet alleen met zijn kunstwerken maar ook al schilderend van 14.00 uur tot 16.00 uur in de POP-UP Galerie aanwezig zijn. Er is dan ook de mogelijkheid om, voor een klein bedrag, binnen 10 minuten een portrettekening te laten maken van (klein)kinderen, leeftijd tussen 5 en 12 jaarVoor de kinderen zijn er kleurplaten. Men maakt kans op het winnen van een klein prijsje.

  • Periode: april tot en met juni
  • Openingstijden: vrijdag en zaterdag, 12.00 – 17.00 uur.

Op de kaart

Contactgegevens

Tentoonstelling Rembrandt
  • Kerkstraat 22
  • 2411 AD Bodegraven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk